Wednesday, March 11, 2009

Surfers Paradise!
Guldkusten, Queensland.

En liten parantes: oh my God. I just heard that the cyklone Hamish is on a par with Katarine, the hurricane that destroyed New Orleans! Thusands of residents and holidaymakers has been evacuated from Fraser Island and other tourist regions. Oh my. De säger att vindstyrkor på upp till 280 km/h har nåts men huvudhotet ska nu vara över. Det är ingen fara för oss. Jag är inte orolig för min egen skull så du behöver inte heller vara det.

Hur mår ni där hemma? Hur är vädret? Vad gör ni om dagarna? Saknar ni mig? Jag mår bra. Vädret är tråkigt dock, regnigt och blåsigt. Det är Hamish som jävlas med oss. Men å andra sidan så går det ingen större nöd på oss. Vi ser det från den ljusa sidan, vi slipper diskutera om vi ska åka till stranden eller gå till biblioteket för att plugga. En perfekt studievecka med andra ord!

I helgen åkte vi ner till Guldkusten och Surfers Paradise för ”ASP World Tour, the Quicksilver Pro competition”, en surftävling med 45 av världens bästa surfare på plats. Awesome! Surfarna var imponerande! Likaså var stränderna och siluetten med de gigantiska skyskraporna i bakgrunden. Det sägs att Surfers Paradise har några av de finaste och renaste stränderna i världen och jag är villig att hålla med där. Jag gillade Surfers. Till sklinnad från lilla Marocydore är det en perfekt mix av modernt stads och strandliv.

Jag har nu laddat upp lite bilder från fraser Island.
se www.annesavinen.pixbox.se

BIG LOVE.







P.s

Hultsfred 09 är ett skämt! Som en käftsmäll rakt i ansiktet har de bokat artister som The Killers och fucking Kings of Leon!! Säkert bara för att jävlas med mig. Här åker man hela vägen till Australien för att få se Killers och Kings of Leon men det är förstås redan utsålt. Sedan ska man åka hem till Sverige bara några dagar efter att de ska spela där. It sucks!





2 comments:

Anonymous said...

KLART JAG SAKNAR DIG!!!
OCH HULTSFRED ÄR INGEN JÄVEL, DE GER DIG BARA BÄSTA ANLEDNINGEN ATT ÅKA HEM NÅGRA DAGAR TIDIGARE.
DET HÄE KAN DU TA MIG TUSAN INTE MISSA!!!!!!

Anonymous said...

Och där var även RAZORLIGHT me dpå listan över fantastiska artister som besöker sverige i sommar. RAZORLIGHT TILL PEACE AND LOVE!!!!!